Ovo je politika privatnosti sajta www.poreskisavetnikkv.rs. Molimo pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste jasno razumeli kako sakupljamo, koristimo, štitimo, ili na neki drugi način rukujemo, Vašim ličnim podacima u skladu sa našim sajtom. Korišćenjem ovog sajta prihvatate i politiku privatnosti.

Koje lične podatke prikupljamo od Vas?

Ime i prezime, Email adresu, IP adresu korisnika.

Kada sakupljamo lične informacije?

Mi prikupljamo podatke od Vas kada se prijavite na newsletter ili ostavite komentar na sajtu.

Komentari

Kada ostavite komentar na ovom sajtu, sakupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare.

Takođe, koristimo servis Akismet za zaštitu od nepoželjnih komentara koji ima svoju politiku privatnosti. Podaci koje sakupljamo su IP adresa, korisnički agent, referentni URL i druge informacije koje direktno pruža komentator kao što su ime, korisničko ime, e-pošta i sam komentar.

WordPress koristi Gravatar servis i prilikom ostavljanja komentara naš sajt će poslati Vaše podatke prikazane u obrascu servisu Gravatar kako bi proverio da li ga koristite. Nakon odobrenja komentara, Vaša slika profila koju ste vezali za Vaš Gravatar nalog će biti vidljiva na našem sajtu. Politiku privatnosti servisa Gravatar možete pročitati na sledećem linku – automattic.com/privacy

Poseta našem sajtu

Prilikom posete našem sajtu snima se Vaša IP adresa od strane dva servisa: Google Analytics i WordPress dodatka koji je zadružen za bezbednost sajta. Google Analytics će Vaše podatke izbrisati iz baze u roku od 38 meseci. Vaša IP adresase beleži kako bi se proverila zlonamerna aktivnost i sajt zaštitio od određenih vrsta napada. Primeri provere uslova prilikom prijavljivanja uključuju pokušaj prijavljivanja, odjavljivanje, zahteve za sumnjivim URL-ovima, promene sadržaja sajta i ažuriranje lozinke. Ove informacije se čuvaju 4 dana.

Prijava na newsletter

Kada se prijavljujete na naš newsletter morate uneti Vašu e-adresu, a poželji i Vaše ime.

Kako koristimo Vaše podatke?

Možemo da koristimo informacije koje sakupljamo od Vas kada se prijavite se za naš newsletter,  surfujete blogom ili koristite određene druge funkcije sajta.

Sve informacije koje sakupljamo od Vas mogu se koristiti na jedan od sledećih načina:

  • Da personalizujmo Vaše iskustvo na sajtu (Vaše informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe)
  • Da poboljšamo našu veb stranicu (mi se stalno trudimo da poboljšamo ponude naših veb stranica na osnovu informacija i povratnih informacija koje primimo od Vas)
  • Za sprovođenje takmičenja, promocija, istraživanja i drugih sličnih funkcija na sajtu
  • Za zaštitu našeg sajta (Vaša IP adresa može biti blokirana ako pokušate da na bilo koji način nanesete bilo kakvu štetu blogu)
  • Za slanje periodičnih mejlova;

Napomena: ako u bilo koje vreme želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, link za odjavu se nalazi na dnu svake email poruke.

Kako štitimo Vaše informacije?

Mi samo pružamo članke i informacije. Nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica.
Koristimo redovno skeniranje od malvera.

Sve informacije, pogotovo one osetljive i lične, koje razmenjujete sa ovim sajtom štite se pomoću tehnologije Secure Socket Layer (SSL).

Otkrivanje informacija trećim stranama

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način ne šaljemo trećim stranama Vaše lične informacije.

Linkovi trećih strana

U tekstovima uključujemo linkove ka drugim sajtovima radi pružanja potpunijih informacija o temi koju obrađujemo. Medjutim, ove treće strane imaju svoje politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj tih povezanih sajtova.

COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti dece na mreži)

Ako primetimo da smo prikupili lične podatke o detetu ispod 13 godina, mi ćemo izbrisati te podatke iz naših sistema odmah.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za ovu politiku privatnosti možete nas kontaktirati na email adresu: kancelarija@psk.rs